"Skæve tanker" fra Publishing

- den lige vej til succes...

Hillside House Publishing skaber lige som resten af Hillside House Media dagligt kreative Moments from Life!

Bag forlaget Hillside House Publishing står forfatteren, fotografen, tekstforfatteren, promotoren og alt-er-muligt-manden, der er blevet internationalt berømt for sit varemærke, at tænke "Skæve tanker", Thorkil Jensen.

Thorkil Jensen har arbejdet som fotograf i næsten 40 år, har skrevet bøger siden 1987, været tekstforfatter og reklamemand det meste af livet og har altid elsket at tage den mest umulige udfordring op. Blandt andet har Thorkil Jensen været studievært på ikke mindre end 2000 radioprogrammer, rejst på flere kontinenter for musikbranchen og produceret programmer til dansk TV.

Filosofien bag Hillside House Media og dermed også Publishing har altid været, at alt kan lade sig gøre, bare man tænker "Skæve tanker" nok. Thorkil Jensen gør ikke andet, og han har altid nye spændende projekter under vejs. Har du en rigtig god idé som fortjener at blive udgivet?

Hillside House Publishing står gerne til rådighed for alle med en drøm om at udgive et produkt, der udtrykker Moments from Life! Vi favner vidt, så genren og mediet er ikke afgørende for Hillside House Publishing. Bøger, kalendere, billeder og musik er nogle af de mange ting, vi udgiver på Hillside House Publishing. Kontakt os for en uforpligtende samtale om dine ideer, så kan det være, vi vil udgive dem for dig.

TV2 har lavet ikke mindre end tre portrætprogrammer om Hillside House, og Thorkil Jensen har været en flittig gæst i Danmarks Radio udsendelser. Ligeledes er der skrevet utallige artikler om Thorkil Jensen og alle de mange aktiviteter i Hillside House Publishing, Press og Photo. Ingen tvivl om, at Hillside House Media er blevet en danske mærkevare, der også er kendt ude i verden!

Hillside House Publishing varetager alle interesser for         Hillside House Media

Hillside House Photo, Hillside House Press og det nu neddroslede Hillside House Records er alle under Hillside House Publishing, når deres Moments from Life! skal udgives.

Hillside House Publishing varetager alle interesser omkring salg af produktionerne fra de øvrige divisioner af Hillside House Media. Ligeledes fører Hillside House Publishing tilsyn med, at ingen krænker Hillside House Medias ejerskab og ophavsret til de produktioner, der kommer eller er kommet fra Photo, Press, Publishing og Records. 

Endelig er Hillside House Publishing også ansvarlig på samme måde for alle udgivelser af fotografisk materialer fra firmaet Jensen Moments.

Brille-Jensen.jpg

Thorkil Jensen ejer Hillside House Publishing

Uddannet på Livets Universitet med speciale i 
fotografiets og skrivekunstens univers