Hillside House Press


Afdelingen for mediekontakt

Hillside House Press er vores tilbud, når det gælder let, hurtig, effektiv og frem for alt utrolig billig kontakt til pressen. Vi har succes med konceptet "Skæve tanker".

 

Få en forside

Hillside House Press ved at alt fra receptioner, nye tiltag, gode tanker, spændende produkter og geniale ideer ikke har nogen værdi... Før andre kender dem!

Vi har gennem årene skabt mange spændende artikler, avisforsider samt indslag i både radio og TV. Alle har de taget direkte udgangspunkt i materiale udsendt direkte fra Hillside House Press.

 

Effektiv markedsføring næsten gratis  

Annoncering i aviser og blade samt på radio og TV koster rigtig mange penge. Det kan lynhurtigt kvæle privatøkonomien eller foreningens og firmaets budget.

Pressemeddelelsen fra Hillside House Press er den prisvenlige, hurtige og effektive måde at nå ud til alle med et gratis budskab. Vi har specialiseret os i pressemeddelelser, der med et redaktionelt indhold målrettes direkte til en lang række redaktioner efter aftale. Det kan være lokalaviser, dag- og ugeblade, lokale samt landsdækkende radio- og TV-stationer.

 

Skæve tanker gør budskabet spændende

Hillside House Press gør dit budskab til en spændende, anderledes og interessant historie. Det fanger seriøst journalisterne på de redaktioner, der er aftalt som dine modtagere.

Vi skriver altid medrivende i "skæve tanker", således at pressemeddelelsen ikke forsvinder i mængden. Hillside House Press skaber en historie, der er klar til mediet, så det er nemt for modtageren at vælge netop dit budskab  til præsentation.

 

Vi kender mediernes redaktioner

Vi har gennem mange år haft en bred kontaktflade til en lang række af markante nøglepersoner på alle typer medier. Dygtige, kendte journalister der er respekteret for deres arbejde med både nyheder og redaktionelt stof. Hillside House Press har derfor stor succes med at få mediedækning på det udsendte materiale.

 

Brug hele Hillside House Media

Hillside House Press kan prisbilligt forstærke effekten af pressemeddelelsen betydeligt ved at kombinere den med en række billeder, der illustrerer det skrevne ord. Det kan ske i samarbejde med Hillside House Photo i en kreativ totalløsning.

 

Pressemeddelelser genererer omsætning

Gratis mediedækning, som Hillside House Press former for dig gennem en pressemeddelelse, er positiv og markant omtale af dit budskab med stor målbar effekt og gennemslagskraft. Det er troværdigt og interessant for læseren, fordi det præsenteres som redaktionelt stof og derfor ikke drukner i det dyre reklameræs.


Hillside House Press genererer ofte medieomtale til en værdi af flere hundrede tusinde kroner i positiv reklameværdi med en enkelt pressemeddelelse. Blandt andet fordi redaktionel omtale oftest huskes bedre og længere end selv den bedste kommercielle reklame.

 

Vores skæve tanker er din lige vej til omtale

Kontakt uforbindende Hillside House Press og hør hvad vores "skæve tanker" og pressemeddelelser kan betyde for dig og dit budskab. Det er langt mere effektivt, end du tror.

 


Budskaber

Hillside House Press er din formidler af gode historier og vigtige budskaber til pressen under en god overskrift.


Skæve tanker og vinkler

Vi skriver altid ud fra "skæve tanker"  og får dermed ekstra opmærksomhed i medierne.


Historier med eller uden

Hillside House Press kan levere pressemeddelelser som ren tekst.

Vi kan naturligvis også lave dem med ledsagende billeder. Enten dit eget materiale eller med fotos taget af Hillside House Photo.