Hillside House Photo                  
- fotograferne


To kreative perfektionister

Thorkil Jensen og Jesper F. B. Høegh fra Hillside House Photo ser hele verden i billeder som to meget kreative perfektionister. Fotograferne fastfryser med omhyggelig lidenskab alle tænkelige former for Moments from Life!

Seriøs kvalitet er fællesnævneren for de to, der ellers har hver sin gennemarbejdede fotostil, som de begge er blevet kendt og respekteret for i brede kredse og mange medier. Duoen er et stærkt team i Hillside House Photo.

Thorkil Jensen og Jesper Høegh efteruddanner sig begge løbende for hele tiden at være på forkant med de nyeste fototrends, teknikker, programmer og udstyrsløsninger.

 

Thorkilprofil.jpg
Thorkil Jensen

Grundlæggeren af Hillside House havde sin første betalte fotografering for et større pengeinstitut som kun 15-årig. Dermed har han mere end 35 års erfaring og et uendeligt langt CV indenfor fotoopgaver bag sig.

Genrermæssigt har Thorkil Jensen fotograferet utroligt bredt fra kendte danske og internationale kunstnere til fantastisk smukke fotomodeller, bryllupper, familiens gamle bedstefar og helt store virksomhedsportrætter.

Thorkil Jensen, der har leveret billeder til mange medier, er selv kendt positivt fra pressen. Han har blandt meget andet været portrætteret hele fire gange i programmer på TV2 for sit banebrydende arbejde i Hillside House.

Fotogrejet i Thorkil Jensens omfattende samling af transporttasker kommer fra den professionelle ende af produktlinjerne hos navne som Nikon, Dörr og Walimex.

Privat fotograferer Thorkil Jensen også og har så fokus på hovedsageligt arkitektur og motiver med humor.

snabela.png Thorkil TJNUMMER.png

jaybeeprofil.jpg
Jesper F.B. Høegh

Fremstormende og beundringsværdig fotograf der ser det som den fornemmeste opgave at skabe smukke og ofte anderledes kunstværker med hvert eneste billede.

Jesper Høegh har siden 2006 været digital fotograf med det store overblik og sans for de helt små detaljer. Som billedkunstner arbejder han hele tiden med hurtigt at udvikle sig inden for emner som komposition, kreativ lyssætning og ikke mindst en fornem efterbehandling i Photoshop CS. Det er lykkedes flot og giver mange fans!

Under signaturen "JayBee" er Jesper Høegh forlængst blevet et efterspurgt og kendt navn, man lægger mærke til med respekt inden for professionel dansk fotografi.

Når man som Jesper Høegh kalder sig selv fotonørd, afspejler det sig tydeligt i et omhyggelig valg af nyt og professionelt mærkevareudstyr fra blandt andet Nikon.

I fritiden er Jesper Høegh også en dedikeret fotograf, og arbejder så blandt andet med fantastiske naturbilleder.

snabela.png Jesper

Fotograferne-text-3.jpgSelvstændig fotograf

Det skal for god ordens skyld præsiceres, at Jesper Høegh ikke er ansat i Hillside House Photo. Han arbejder som selvstændig fotograf, men da vi ved, at han er kompetent og professionel, henviser vi meget gerne til ham som en af vores bedste og mest seriøse samarbejdspartnere. Han løfter alle opgaver.

Jesper Høegh fotograferer ud fra de samme genrer og vilkår som Hillside House Photo, når han anbefales af os, og vi formidler kontakten til ham.

Betaling for alle fotografiske opgaver, der er udført af Jesper Høegh, afregnes direkte til ham i henhold til de fakturaer, han udsender.

Hillside House Photo er på ingen måder forpligtet i forhold til Jesper Høeghs arbejde.

To skarpskytter

Fotograferne booket gennem Hillside House Photo stiller altid skarpt, når de har fokus på Moments from life!

 

Overblik hele tiden

Livets store øjeblikke! De er så vigtige, og derfor skal der være et skudklart kamera samt en kreativ fotograf, når de opstår.

Fotograferne fra Hillside House Photo får altid det hele med, fordi det er det absolut eneste, de skal koncentrere sig om.

 

Fotograferne har ro på

Der er altid professionel og diskret ro på, når fotograferne fra Hillside House Photo arbejder resultatorienteret for dig uanset opgavens karakter.

Ligeledes er en sober og venlig optræden med et smil samt nobel påklædning naturligvis Hillside House varemærker. De to fotografer har selvfølgelig også begge en ren straffeattest!

 

Det bliver i familien

Yngste mand under navnet Hillside House Photo er arveligt belastet som søn af en garvet fotograf. Den gamle mester lærer til gengæld meget flittigt af juniors mange nye ideer.

Thorkil Jensen og Jesper Høegh er et stærkt kreativt fototeam for dig i Hillside House Photo.