Meget mere om Hillside House


Hillside House Media har mange tilbud

I vores mediehus finder du bag kontaktpersonerne og navnet Hillside House flere spændende og kreative aktiviteter end kun Hillside House Photo.


Dem du kontakter, er dem, der løser opgaven

Her vil vi præsentere dig nærmere for de personer, der er tilknyttet Hillside House Media. Når du kontakter os, kommer du i direkte forbindelse med dem, der også skal løse dine opgaver. Derfor er det enkelt at engagere Hillside House, og samtidig bliver det meget personligt.


De andre sider af Hillside House Media

Vi vil også gerne introducere dig for de mange ting, der optager os arbejdsmæssigt på Hillside House Press og Hillside House Publishing.

Fotograferne

Hillside House Photo er et stærkt samarbejde mellem to generationer af dygtige digitalfotografer, der altid har et kamera fastmonteret i højre hånd. Med et professionelt og engageret nærvær løses alle fotoopgaver seriøst. Der er altid ro på med Thorkil Jensen og Jesper F. B. Høegh.
Mød dem her.

Press

Hillside House Press er afdelingen, hvor vi arbejder med "skæve tanker" og giver liv til alle Moments from Life! Vi formidler dine budskaber direkte til redaktioner på såvel trykte som elektroniske medier i både ind- og udland. Kontaktperson i Press er tekstforfatteren Thorkil Jensen.
Læs mere her.

Publishing

Hillside House Publishing er forlaget, der varetager alle interesser omkring copyright for Hillside House Media. Samtidig er det også stedet, hvor vi kan udgive bøger, musik og andet spændende, der er Moments from Life! Thorkil Jensen har ansvar for beslutninger i Publishing. 
Læs mere her.

Historie og dybere baggrundsviden

Endelig er der også lidt historie, hvis du synes, det kan være spændende at gå i dybden og kende mere til baggrunden for at Hillside House er, som det er i dag. Det er en anderledes beretning om, hvordan drømme ofte kan blive til ganske uventede Moments from Life! Læs mere her.

Hillside House Media er

Hillside House Photo
- Løser alle fotoopgaver

Hillside House Press
- Effektiv mediekontakt

Hillside House Publishing
- Forlag og rettigheder

Moments from Life!
- Vi arbejder kreativt for dig