Praktisk info til arrangørerne:


Fortæl os om jeres "offer"

Når I vælger en Polterabend studio fotografering hos Hillside House Photo så fortæl i god tid fotografen om dagens hovedperson. Gerne mange detaljer så vi kan lave en fotosession, hvor jeres "offer" bliver præsenteret for ultimative udfordringer.

Polter-text-4.jpg

Vis respekt

Vores mål med en polterabendfotografering er helt klart at udfordre men dog aldrig overskride vedkommendes grænser. Det skal være en sjov og god oplevelse for jeres "offer". Tænk på, at I som en feststemt flok måske forestiller jer nogle vildere grænser end den, der skal fotograferes, har lyst til. Som venner skal I vise respekt for dette, så I ikke med gruppepres forsøger at tvinge jeres vilje igennem.

Det I selv kan bidrage med

Hillside House Photo Studio har mange sjove rekvisitter til anderledes fototemaer med jeres "offer". Alligevel vil det være en rigtig god idé, hvis I også selv medbringer forskelligt tøj eller andre sjove ting fra vedkommendes skabe og skuffer. Vi tager meget gerne udgangspunkt i jeres oplæg og forslag til polterabend fotograferingen.

Polter-text-5.jpg

Tidsforbrug

En Polterabend fotografering tager ca. 2 timer

Studio med hjerterum

Vi er stolte af vores meget hyggelige studio, dets formåen og de tilhørende faciliteter til ugeneret omklædning.

Af pladshensyn er det optimalt, hvis I ikke er mere end 10-12 deltagere i vores studio til en polterabend fotograferingen.

Er I flere bliver der temmelig meget trængsel - men vi siger aldrig nej til at rykke sammen!