Sjovt - Skørt - Lidt frækt


Polterabend studio fotografering

Hillside House Photo laver selvfølgelig festlige studio fotograferinger, som kan være en herlig og ganske uforglemmelig del af en polterabend. Uanset om det er den kommende brud eller gom, der skal have et varigt og anderledes minde om en af de sidste dage i frihed, så bliver det en oplevelse ingen af deltagerne vil glemme. I vil få det så sjovt, at latterkramperne ingen ende vil tage...

Polter-text-1.jpg


Brug et par festlig timer på at få skudt nogle anderledes billeder... Hvis I tør!

Vi laver billeder med masser af sjove rekvisitter. Ingen ved derfor, om det bliver som cowgirl, sexsymbol, indianer, bondepige, fræk udfordrende og halvnøgen stripper eller noget helt andet, dagens hovedperson skal optræde. Hillside House Photo garanterer kun, at det bliver anderledes og meget grinagtigt, samt at der vil blive flyttet nogle grænser. Dog aldrig flere end jeres "offer" selv vil være med til.

En polterabend session er ikke for tøsedrenge, men helt sikkert noget for tøser, der tør give drengene baghjul!

Polter-text-3.jpg


Poltersjov på kalenderen

Polterabendbillederne kan eventuelt sættes på en flot kalender med sjove og personlige tekster, så hverken brud eller gom glemmer denne polterabend hele det første år af ægteskabet.


Brud eller gom som fotomodel

Ønskes det, laver Hillside House Photo selvfølgelig også gerne en helt almindelig professionel og kreativ model- eller morgengavefotografering som polterabend minde.

Se venligst nærmere om muligheder og priser under Model og Morgengaven.

Det er til at grine af

Normalt er vi meget seriøse på Hillside House Photo, men...

Polterabend fotograferinger i vores studio er knap to timers koncentreret sjov, uhæmmet latter og et væld af mere eller mindre vanvittige indfald.


Hvad sker der?

Vi ved faktisk ikke selv på forhånd, hvad der vil ske til en polterabend fotografering. Vi ved dog, at det bliver absolut uforglemmeligt, og at I alle bliver involveret.


I må gerne drikke

Det bliver en rigtig sjov tur til fotografen. Derfor må I gerne medbringe drikkevarer som sodavand, øl og en lille skarp til halsen for hyggens skyld.


Vi ryger ikke

Hillside House er røgfrit område.