Hillside House Photo er stærk on location


Billeder taget hvor du ønsker det

Hillside House Photo er specialister i at lave fantastiske og også meget gerne helt anderledes, iøjnefaldende og kreativt krævende fotograferinger on location.

Bryllupsbilleder, modelsessions, morgengavefotos, den højgravide mave, polterabendsjov, børnene eller måske dine helt egne fotoideer bliver ofte endnu bedre og ekstra specielle, hvis Hillside House Photo skyder dem on location"i marken".

Sådanne on location billeder bliver mange gange til en rigtig god historie med hjælp fra Hillside House Press.

Location-text-2.jpg

En location fotografering kan være både ude og inde, alt efter dine helt individuelle ønsker. Hillside House Photo har udstyret og ekspertisen til at lave de set-up, der skal til, for at dine billeder fremstår teknisk korrekte og kunstnerisk perfekte.

Hillside House Photo påtager sig at have styr på alt det praktiske fra teknik til logistik. Det eneste, vi endnu ikke tør give skriftlig garanti for on location, er vejret!

Location-text-4.jpg

Ingen kreative begrænsninger

Med vores meget fleksible transportable lyssætning kan vi skabe det rette look og den helt rigtige stemning. Det sikrer, at vi sammen med dig kan lave billeder helt uden begrænsninger i kreativitet eller kvalitet.

Hillside House Photo har ud over den omfattende og avancerede transportable lyssætning også et komplet mobilstudio. Med det kan vi lave professionelle on location studiofotograferinger, hvor der er behov for det.

Selv om der måske ikke er ret meget plads, kan vi komme til dig med vores komplette mobilstudio. Det kræver kun cirka 3X3 meter gulvplads.

Location-text-5.jpg

Billeder et andet sted

Din fotograferingen er ikke bundet til et studio, når du vælger Hillside House Photo.

Sammen kan vi tage ud og lave dine billeder på en smuk, særlig, sjov eller anderledes location efter dit valg.

Eller vi kan ganske enkelt komme hjem til dig.


Alle fotogenrer kan være on location

On location bliver dine billeder endnu mere unikke, end de kan laves i noget studio.

Uanset hvilken type billeder, det drejer sig om - lige fra romantiske bryllupsbilleder til modelsessions og børn - så er de alle velegnet til on location.