Billeder til hele dagen
- og resten af livet!


Billeder med kærlighed

Hillside House Photo laver fantastisk flotte billeder til Morgengaven. Billeder der vil skabe glæde, som den morgengave de skal være, uanset om det er til hende eller ham. Det er billeder, som får hjertet til at banke af kærlig romantik. Denne magiske følelse vil de bevare hos modtageren livet ud. Fordi gaven er dig!

Morgen-text-2.jpg


Smuk fotogave fra hjertet

Morgengaven kan være mange ting til den, der betyder alt for dig. Den bedste og mest personlige gave er imidlertid en flot fotografering. Modtageren vil altid værdsætte smukke billeder, der siger, "Jeg elsker dig!".

En morgengavefotografering fra Hillside House Photo viser, at du giver en gave med hjertet på en af livets store dage. Der kan også være mange andre dejlige grunde end et bryllup til at give en rigtig lækker morgengavefotografering til den, du holder mest af.

Gave-text-3.jpg


Du bestemmer selv billedtypen

Pigerne bestemmer naturligvis helt selv, om de vil fotograferes som bly viol eller en udfordrende babe i frækt, pikant og kropsnært undertøj. I begge tilfælled laver Hillside House Photo søde billeder, der oser af varm romantik.

Vil du fotograferes delvis eller helt nøgen og måske endda med et strejf af vovet erotik, så fremtryller Hillside House Photo også æstetisk meget smukke boudoirefotograferinger. Valget er alene dit. Vi garanterer dig kreative resultater, som du vil blive elsket for resten af livet.

På herresiden fotograferer Hillside House selvfølgelig både den bløde romantiker samt den ægte macho man. I begge tilfælled bestemmer du naturligvis selv hvordan billedstilen skal være.

Laydown2.jpg


Specielle ønsker opfyldes gerne

Vi fotograferer dig selvfølgelig også ud fra helt specielle ønsker, du måtte have. Det kan være eksempelvis være billeder, der skal tages on location et sted, der betyder meget for dig og den heldige modtager af gaven.


Morgengaven præsenteres flot og personligt

Morgengaven leveres som spændende digitale billeder i en romantisk DVD boks med smukke coverfotos fra din morgengavesession. Ønsker du en speciel tekst eller personlig hilsen skrevet til modtageren på coveret, laver vi også gerne det.

Hillside House Photo kan desuden levere dine billeder i fantastisk flotte print i alle størrelser eller som en smuk kalender.Når du har tid

Hillside House Photo har tid til at fotografere, når det passer dig uanset tid på dagen og ugen. Priserne er altid de samme uden ekstra gebyrer.


Vi gør det hyggeligt og trygt at lave billeder til Morgengaven

Føler du måske umiddelbart, det er grænseoverskridende at få lavet en fotografering som morgengave, så kontakt alligevel trygt Hillside House Photo.

Vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige stil til din fotografering, hvor vi tager professionelt udgangspunkt i dine ønsker.

For os er det vigtigt at skabe en afslappet atmosfære, hvor du ved, at vi værner om dig og respekterer dig som menneske. På den måde sikrer vi, at du får en god oplevelse ud af at stå model til Morgengaven.


Faciliteter

Hos Hillside House Photo har vi naturligvis både make-up- og omklædningsfaciliteter. Her har du har ro til helt ugenert at klæde om og gøre dig klar til din fotosession i studiet hos fotografen.


Stor gave til lille pris

Prisen på Morgengaven fra Hillside House Photo er så overkommelig, at der også kan blive råd til en ekstra gave til den eneste ene.