Modelbilleder til berømmelse og glamour eller kæresten!

 

Modelfotos er vores efterspurgte mærkevare

Hillside House Photo har mærkevarestatus og er kendt for kreative modelsessions. Vi fotograferer på en flot og glamourøs måde, der får anerkendelse fra branchefolk. Det gør vi seriøst med dyb respekt for dine ønsker og mål.

Hos Hillside House Photo bliver du aldrig opfordret eller presset til ting, du ikke selv ønsker. Du kan derfor føle dig 100% tryg før, under og efter optagelserne.

Hillside House Photo gør det til en god oplevelse for dig at stå model. Vi tager hånd om dig, uanset om du skal have en session for første gang, eller du er et etableret navn. Hillside House Photo både fotograferer og rådgiver dig, så du er godt rustet til modelverdenen.

Hjælp til at starte en modelkarriere

Modelkarrieren starter hos Hillside House Photo. Med vores komplette VIP modelfotografering får du en eksklusiv, personlig promotionmappe, der præsenterer dig i spændende digitale fotos. Vi hjælper dig også gerne med at lave dit helt eget datablad, så du er klar til resultatorienteret at møde modelbranchen. Ud over fotograferingen får du desuden vores folder med gode råd og de helt rigtige kontakt adresser.

Hillside House Photo er din genvej til succes, fordi vores modelmapper betragtes som værende spændende og kreative af beslutningstagere i modelverdenen. Hillside House Photo har også en stor kontaktflade til dagspressen, ugeblade og magasiner samt elektroniske medier i både ind- og udland gennem Hillside House Press. Vi kan derfor hjælpe dig med at nå de medier, der giver dig optimal eksponering.

B&W-face.jpg

 

Model for alvor eller sjov

Hillside House Photo fotograferer altid dine modelfotos, så de kan bruges professionelt. Uanset om du vil være model på fuld tid, eller du blot gerne vil tjene gode penge som model i fritiden, er Hillside House Photo klar til at hjælpe dig godt på vej.

Vi fotograferer også gerne, hvis du synes, du vil forkæle og glæde dig selv, kæresten eller nogle helt andre med en serie lækre modelbilleder, hvor du er i centrum med X-faktor, og scenen er din.

 

Modelfotografering er for alle

Modelfotografering har mange fordomme, som vi gerne vil mane i jorden. Der bruges modeller til alle former for billeder, så derfor sættes der ofte ingen grænser for alder, højde, vægt eller hudfarve. Har du personlighed, udstråling og lyst til at "go stardust", så hjælper Hillside House Photo med at nå dine mål.

Laydown3.jpg


Alle typer billeder

Hillside House Photo fotograferer både modeller med og uden tøj efter dine ønsker og ambitioner. Ved alle former for modelfotografering giver vi selvfølgelig gode professionelle råd, men det er naturligvis altid kun dig, der bestemmer.

Du er meget velkommen til også at tage en god ven eller veninde med til din fotosession. Det kan være både hyggeligt og trygt for dig.Studio og faciliteter

Hillside House Photo har eget moderne og hyggeligt studio med masser af avanceret grej, der sikrer dig de bedste billeder i branchen.

Vi har naturligvis også faciliteter til omklædning. Her kan du helt ugeneret klæde om og gøre dig klar til din modelsession hos fotografen, der venter i vores studio.


Bliv kalenderpige

Kalenderpiger er de mest sete piger i verden!

Få de flotteste af dine modelbilleder på en personlig kalender. Spørg os om de mange muligheder.


Pas godt på dig selv

Se hvordan du undgår at blive offer for branchens "skumle fotografer" her.


TFP

Vi bruger lejlighedsvis modeller til TFP, når vi tester nyt udstyr eller afprøver nye ideer.

Du er måske den heldige, der kan få en helt gratis modelsession.

Læs mere om TFP her.