Før storken lander!

 

Graviditetsfotograferinger med stil

Hillside House Photo fotograferer kreativt din gravide mave som de første smukke mor og barn billeder, du får. Det er billeder, du skal have som evige minder om den søde ventetid. Vi fotograferer selvfølgelig også "familiebilleder", hvor den kommende far og eventuelle søskende kan være med.


Flere sessions i forløbet

Vi foreslår, at du løbende bliver fotograferet gennem graviditeten, så hele udviklingen af maven kommer med. Lige fra det begynder at kunne ses og helt frem til lige før fødslen. Billederne bliver guld værd for dig og familien - samt ikke mindst den lille ny. Selvfølgelig kan du også nøjes med en enkelt fotosession sidst i din graviditet, når maven er størst og smukkest.

Babysko.jpg


Gravide er smukke, og maven er helt unik

Hos Hillside House Photo stræber vi naturligvis altid efter at vise de smukkeste sider hos en kvinde uanset alder og lejlighed. Der er dog slet ingen tvivl om, at de dejligste kvinder, vi fotograferer er... Gravide!

Selv om du som gravid måske selv er lidt træt af din krop og situation nu og da undervejs, så bærer du også rundt på et lille nyt mirakel. Det får dig til at stråle mere, end du nogensinde har gjort det før, og gør dig også smukkere, end du selv drømmer om.

Du må derfor ikke lade disse unike måneders samvær med dit ufødte barn forblive udokumenterede. Det bliver dit livs bedste billeder.

Alle graviditetsfotograferinger fra Hillside House Photo leveres i en flot digital mor og barn mappe med personlige coverfotos. Vi laver naturligvis også print eller samler de bedste billeder på en smuk kalender.


Når du og maven har tid

Hillside House Photo har tid til at fotografere, når det passer dig uanset tid på dagen og ugen. Priserne er altid de samme uden ekstra gebyrer.
Gravid og model

At du er gravid i niende måned er ingen hindring for, at, vi gør, dine mavefotos til spændende og glamourøse modelbilleder.


Gratis er bare billigt

Hillside House Photo har lavet en samlet eksklusiv mor og barn tilbudspakke, hvor vi fotograferer udviklingen af din mave i hele tre forskellige sessions med rabat.

Desuden får I en ekstra session gratis, hvor vi tager de første billeder, når barnet er født, og I er blevet en lille familie.


Studiefotografering eller on location

Du kan vælge enten at få en studiefotografering, eller vi kan lave dine graviditetsbilleder et sted, der betyder noget særligt for dig. Det kan være hjemme, i naturen eller en helt anden location efter dit valg.

Hillside House Photo har transportabelt studieudstyr, så du også får professionelle billeder on location.