Vi giver dig altid ekstra fordele


Hillside House Photo er mere end billeder


Få kreativ erfaring oven i de gode tilbud

Hos Hillside House Photo arbejder vi altid kreativt med billeder, men vi koncentrerer os også om hele tiden at give vore kunder endnu flere fordele og gode services.

Med over 35 års erfaring inden for både fotografering og pressearbejde ligger der megen viden på rygraden. Det er din garanti for, at Hillside House Photo kan gøre en positiv forskel for dig, når det er vigtigt, at alt klapper.

Hillside House Photo har altid travlt, og vi kan derfor give dig Danmarks bedste priser på professionel fotografi. Selv om vi er billige, går det ikke ud over kvalitet eller seriøse services ud over det sædvanlige.


Vi fotograferer gerne på skæve tidspunkter

Der er ingen ekstra gebyrer og tillæg, selv om du helst vil have en fotoaftale på et skævt tidspunkt, uanset om det er tidlig morgen, om aftenen, lørdag eller søndag formiddag.


Billeder om kun 10 dage - men også om 25 år

Vi holder vores aftaler. Du kan stole på, at fotograferne tilknyttet Hillside House Photo altid kommer i god tid til en opgave. Der er altid diskret ro på, når vi arbejder.

Hillside House Photo har uanset opgaven en garanteret leveringstid på kun 10 hverdage. Skal det gå rigtigt stærkt, kan dine billeder selvfølgelig leveres hurtigere, ja, sågar fra dag til dag mod tillæg.

Den vigtigste af de mange ekstra og uvurderlige gratis services Hillside House Photo tilbyder er, at vi passer rigtig godt på dine værdifulde billeder i 25 år i Arkivet.


Vi varetager dine interesser

Dine dyrebare billeder skal måske bruges kommercielt, og her kan du med stor fordel benytte dig af den viden, vi har i både Hillside House Press og Hillside House Publishing.

Vi kan hjælpe dig optimalt med at formidle, eksponere og ikke mindst også beskytte dine budskaber.

Både Hillside House Photo og Hillside House Publishing beskytter for både din og vores skyld alle rettigheder omkring billeder og andet materiale, vi har produceret, i henhold til Ophavsretsloven og regler om Copyright.

Vi tænker mere på dig

Hillside House Photo giver dig en række professionelle fordele helt uden beregning.

Vores mangeårige erfaring er din garanti for, at vi altid holder alle aftaler, samt at kvalitet, personlig service og kreativitet er nøgleord.

Ud over disse naturlige ting giver Hillside House Photo dig en lang række ekstra fordele, der gør en væsentlig forskel, som vi er stolte af.


Ekstra, ekstra, ekstra...

Arkivet, fotograferes når det passer dig og meget mere for din skyld ganske gratis.

Kunderne er glade for det, vi tilbyder, mens vores mange gode kollegaer i fotobranchen ville ønske, vi bare var som dem.