Dine billeder


Hillside House Photo og dine billeder

Når du engagerer Hillside House Photo til en opgave uanset fotogenren, er det udelukkende en aftale mellem dig som kunde og os som fotografer.

Du kan altid stole 100% på loyalitet og fortrolighed fra Hillside House Photo. Dette kan vi ikke understrege nok, da tillid er en af vores vigtigste mærkesager - og baggrunde for den succes, vi har opnået gennem årene.

Det er naturligvis kun dig, der ser og får dine billeder, men omvendt er vi altid stolte over vores præstationer. Derfor vil vi også meget gerne nu og da bruge nogle få og helt særlige billeder i vores egen markedsføring.

Gunsmoke.jpg

Vores brug af dine billeder:

  • Hillside House Photo fremviser eller sælger aldrig kundebilleder til tredie part uden skriftlig aftale og tilladelse fra kunden.
  • Hillside House Photo forbeholder sig ret til at præsentere enkelte, udvalgte kundebilleder i egen markedsføring, på www.hillsidehouse.dk samt profilsider, Hillside House Photo må være tilknyttet. Eksempelvis Facebook.
  • På forlangende fritages kundebilleder naturligvis for offentliggørelse som beskrevet ovenfor.
  • Billeder taget som Time for Pictures har Hillside House Photo altid uindskrænket ret til frit at benytte i egen markedsføring, på www.hillsidehouse.dk samt profilsider, Hillside House Photo må være tilknyttet. Eksempelvis facebook.
  • TFP billeder vil aldrig blive brugt i andre end de ovennævnte sammenhænge uden forudgående skriftlig aftale.

 

Hillside House Photo anvender aldrig:

  • Meget personlige billeder, der kan være krænkende for privatlivets fred.
  • Nøgenbilleder.

Begge dele falder uden for Hillside House Photos etik og markedsføringskoncepter.

 

 


Vi bruger måske dine billeder

Hillside House Photo bruger løbende nye billeder til egen markedsføring, her på hjemmesiden eller på de profilsider, vi må være tilknyttet.

Måske bruger vi et par af dine billeder til dette, hvis vi må.