Bryllupsfotograferne fra Hillside House Photo for jer!


Når kærligheden skal bekræftes...

Hillside House Photo foreviger bryllupsromantikken enten i den eksklusive Bryllupspakke 1 eller den mindre Bryllupspakke 2. Førstnævnte er uden sammenligning det helt store luksuriøse overflødighedshorn af en fotografisk totalløsning for hele dagen.

Vi fotograferer stemningsfuldt lige fra gæsterne, gommen - og forhåbentlig bruden - kommer til kirken, over det vigtige lille ord, "Ja!", risene, roserne og karetturen. Vi fanger hele dagens stemning og festens mange store højdepunkter til dansen efter brudevalsen. Der sker ikke noget, vi ikke får med i et væld af flotte billeder.

Kirke og flag.jpg

Selvfølgelig når vi også undervejs at fotografere jer som smukt brudepar i flotte og kreativt opstillede billeder. Vi laver billederne traditionelt eller anderledes og alternativt alt efter jeres personlige ønsker.

Alle bryllupsdagens kærlige detaljer og uforglemmelige romantiske øjeblikke gemmes til evigt gode minder om livets store begivenhed. Hillside House Photo sikrer, at I bagefter kan se alt det, I ikke selv nåede at få med, da det skete live!

Bryllupsfotografernes billeder fra festen besvarer også alle jeres spørgsmål, selv når I skal fejre sølvbryllup...

Hvem var det, der spillede, da vi blev gift? Hvordan var det nu, bordene var dækket? Var der noget om, at fætter Orla havde sovs på skjorten allerede før middagen? Var sangskjuleren lavet som en plæneklipper? Hvem sad ved siden af Tante Træls? Husk og gense alle detaljerne med Hillside House Photo.

Bryllup-text.jpg

Professionelle billeder fra hele dagen

Bryllupsfotograferingen fra Den eksklusive pakke samles i en flot DVD mappe med op til 500 dejlige digitale fotos. Mappen leveres med jeres specielt designede cover, så den er unik og helt personlig. Billederne er både i farve og sort/hvid, og efter jeres ønsker, kan der selvfølgelig ekstra laves print i de størrelser, der passer jer.

Giv da hånd.jpg

Vi er bryllupseksperter så lad hellere os fotografere jeres største dag

Læg ikke minderne fra en af livets største dage i hænderne på velmenene venner, der måske gerne vil gøre jer en tjeneste. Det kan gå rivende galt, så I ikke får det hele med i en kvalitet og sammenhæng, der gør bryllupsbillederne til gode minder for livet.

Vi kommer med professionel viden og erfaring, det sidst nye avancerede grej samt et vågent øje, der fanger alt. Efter festen bruger vi to arbejdsdage på at redigere, optimere og efterbehandle alle jeres billeder enkeltvis til kunstværker. Det gøres i avancerede og professionelle redigeringsprogrammer, som vi løbende efteruddanner os i at bruge.

Alt dette kan jeres venner sikkert ikke gøre for jer - for Bryllupsfotograferne fra Hillside House Photo er det naturlig hverdag.

Kys Bruden.jpg

Bryllupsfotograferingen er en stor tillidssag at betro nogen. Næsten hver lørdag i mange år har brudepar ikke fortrudt, de betroede opgaven til Hillside House Photo.


Vi siger også "Ja!"

Hillside House Photo følger jeres romantiske dag med et ægte personligt engagement, så jeres lykke bliver fanget i de rette øjeblikke!

Vi tager de helt traditionelle og romantiske billeder, men som de kreative fotografer, vi er, laver vi også meget anderledes, sjove og nærgående billeder af jer, gæsterne og hele festen!

Ja! Hillside House Photo har overblik til også at få de helt små detaljer med fra den store bryllupsdag.

Fotograferne fra Hillside House Photo får altid det hele med, fordi det er det absolut eneste, de skal koncentrere sig om.

Mød bryllupsfotograferne her

Specielle ønsker fra jer

Hillside House Photo tilbyder som udgangspunkt for jeres bryllupsfotografering to forskellige pakkeløsninger.

Har I et helt tredie ønske omkring fotograferingen af jeres bryllup, så spørg endelig. Vi skræddersyer gerne den løsning, der er helt optimal for netop jer.


Priser

Vi fotograferer jeres bryllup professionelt til priser fra kun kr. 3.500,-


Få en smuk kalender

Nyd bryllupsdagen i et helt år. Sammensæt jeres 13 bedste bryllupsbilleder på en kalender

Morgengaven

Husk vi laver fantastisk flotte fotograferinger til Morgengaven