De herlige unger!


Børn bliver hurtigt store

Vores børn er det mest dyrebare, vi har, og de er kun til låns, mens de bliver store, selvstændige og voksne i et alt for hurtigt tempo. Så husk at få dem fotograferet flot og professionelt, inden de lige pludselig er flyttet alt for langt hjemmefra!


Glæd dig selv og andre i familien

Hillside House Photo tager sig altid rigtig god tid, men især med små og mindre børn bruger vi ekstra mange kræfter på at få de helt unikke skud af guldklumpen. Derfor lykkes det os at lege dejlige billeder frem som går lige i hjertet og som skaber glæde resten af livet.

Hæng selv børnene på væggen både i store print og en smuk kalender. Eller giv de stolte bedsteforældre og andre, der elsker dine unger, den bedste gave, de kan få. Billeder af børn skaber altid glæde hos modtageren.

Børn-text-TJ-1.jpg


Billeder i print eller digitalt

Hos Hillside House Photo har vi som udgangspunkt to forskellige tilbud på børnefotograferinger. Vælg frit mellem Printpakken eller Digitalpakken, som du begge finder detaljeret beskrevet her.

Specielle ønsker

Har du særlige ønsker til din børnefotografering, så tag en snak med Hillside House Photo.


Én gang er ikke nok

Nogen får desværre aldrig deres børn fotograferet og andre får det kun en enkelt gang. Begge dele er alt for lidt. Husk at besøge fotografen løbende i ungernes opvækst.


Mødregrupper og dagplejere

Hillside House Photo har et særligt godt tilbud, hvis I laver en samlet aftale om fotografering af fem eller flere børn.

Kom til os - eller vi tager gerne det transportable studio med ud til jer!