Velkommen til mediehuset Hillside House


En kreativ verden af professionel fotografi

Hillside House Photo er den primære aktivitet i vores nytænkende mediehus grundlagt i 2006. Der ligger imidlertid næsten 40 års solid erfaring bag Hillside House, hvilket gør os til en stærk samarbejdspartner.

Mediehuset Hillside House arbejder kreativt, seriøst, hurtigt og professionelt med alt inden for fotografiske opgaver. Sideløbende beskæftiger vi os ud over Photo med pressemeddelelser/kontakt og forlagsvirksomhed i Press og Publishing.

TJ-Nikon.jpg

Små og store opgaver - Private eller erhverv

Hos Hillside House Photo er de helt små opgaver velkomne uanset genren, og vi favner også meget gerne større projekter. Vi fotograferer for både private og erhvervslivet. Sammen tager vi engageret udgangspunkt i dine drømme, som vi hjælper dig med at gøre til gode Moments from Life!


Vi har tid, når det passer dig

Du er ikke bundet af faste lukketider, når du vælger Hillside House Photo. Vi arbejder næsten altid, så hvis en aftale passer bedst i din kalender først eller sidst på dagen eller måske en søndag eftermiddag, så er vi klar. Denne service koster naturligvis ikke ekstra på vores altid lave priser.

Hillside House har domicil i Aalborg og er en uafhængig privatejet virksomhed.

Hillside House Photo er dit valg fordi

Vi fotograferer for og med mennesker, som vi altid respekterer dybt. I et tæt fælles samspil skaber vi ultimative billeder. Sådan gør vi drømme til gode Moments from Life!


Danmarks billigste

Priserne er Danmarks bedste for professionelle løsninger inden for alle former for kreativt flotte fotograferinger. Vi klarer dine opgaver med personligt engagement.


Hillside House Fotograferne

Hillside House
Press

Hillside House 
Publishing