Vi er digitale og gør det selv!

På Hillside House Photo hører vi tit, at det ikke er nødvendigt at betale for dyre fotografer. Alle har jo et smart digitalt lommekamera eller måske endda en lækker spejlrefleks... Så meldingen er, at "Vi gør det selv!"

Det gælder bryllupsfotograferinger, den gravide mave, modelbillederne eller en helt anden speciel lejlighed, der ikke bare skal leve i nuet. Resultaterne er ofte skuffende og langt fra værd at gemme på i mindernes album. Spørgsmålet er så, når det er for sent at lave billederne om, hvorfor det gik galt på en eller anden måde...

Ofte kræver det mere end gode intentioner og et kamera selv i den lidt tungere prisklasse at skabe billeder af blivende værdi. Alle kan tage et foto, men det er de få, der kan skabe minder og Moments from life med billeder.

Et perfekt billede kræver indsigt, øvelse, måske specialgrej, avanceret lys samt videntunge professionelle redigeringsprogrammer og kreativ forståelse for opgavens karakter. Erfaringen og alt det nyeste grej har vi som fotografer til glæde for dig. Vi kan se, forstå og derfor også fange dine øjeblikke, når de sker, så de for altid står som Moments from life! Fordi det er vores arbejde og dagligdag.

Derfor... Lad Hillside House Photo tage ansvar bag kameraet, så det bliver fantastisk at få kreative og professionelle billeder til glæde nu og ikke mindst langt ind i fremtiden. Og så har vi endda Danmarks garanteret billigste priser. Skal resultatet være perfekt så drop tanken om... "Vi er digitale og gør det selv!"