"Mere end Engelske Øl og London Pubber" er Publishings bogflagskib

En gammel idé om at lave billeder med pubskilte fra London tog fart under et andet og videreudviklet koncept. Det kom der en spændende bog og guide ud af!

Hillside House Publishing har arbejdet intenst i et helt år på en ny bog med emnet engelske øl og London pubber som det væsentligste tema.

Bogen "Mere end Engelske Øl og London Pubber" præsenterer bryggeriet Shepheard Neame i Kent, England, samt ikke mindre end 50 fantastiske pubber, der er rammen om gode fortællinger og enestående historiske tidsbilleder. 35 pubber beskrives meget detaljeret, mens 15 introduceres i kortere form. Pubberne, der præsenteres i bogen, ligger hovedsageligt i London, men lidt hyggelig landsbyidyl og en verdensberømt Tv-pub finder også vej til denne meget anderledes øl- og pubguide. Bogens teksside af Thorkil Jensen underbygges af mange imponerende flotte fotografier taget af et team på to kreative fotografer under Hillside House Photo.

Bestseller og Danmarks største pubguide!

Hillside House Publishing præsenterer den ultimative pubguide, der på rekordtid blev en bestseller, til de bedste oplevelser, når man vil nyde en herlig pint i lokale og historiske rammer. "Mere end Engelske øl og London Pubber" er Danmarks største og bedst sælgende i sin genre, og den har et væld af fine anmeldelser bag sig i pressen.

Vi byder som ekstra bonus indenfor på en pub, der i næsten 20 år har været verdensberømt på Tv. Her præsenterer vi et stort interview med en af Englands mest folkekære skuespillere.

Thorkil Jensen har ikke kun skrevet bogen på et teoretisk plan ved et skrivebord. Han har levet bogen ved at tage på pubtur til England for selv at opleve alle stemningerne, der er beskrevet.

"Mere end Engelske Øl og London Pubber" er udkommet i format 17X24 cm., den lækreste højglans papirkvalitet og selvfølgelig eksklusivt hardcover. Bogen er på hele 216 sider, der rummer 95.000 ord og ikke mindre end 426 herlige og stemningsfulde billeder.

Hillside House Publishing har løbende spændende udgivelser på gaden, mens denne bog er den ultimative bestsellernyhed fra vores forlag.

Bogen er også kommet i en praktisk E-Bogs udgave, og der arbejdes også på at få udgivet en engelsk version af bogen i løbet af 2014.

BIG BEN.jpg

Foto af Jesper Fedders Brøndum Høegh

Han er en af fotograferne bag de mange smukke billeder i
"Mere end Engelske Øl og London Pubber"